Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello
Azi vă îndulcim cu Bomboanele Raffaello.
Au mai rămas 8 zile până la Crăciun iar bucătăresele din toată ţara se pregătesc să facă cele mai bune delicatese pentru musafirii lor . De aceea noi vrem să vă sărim în ajutor şi să vă dăm o sugestie de preparat pentru masa de Crăciun.
Pentru a face cele mai bune Bomboane aveţi nevoie de :
-200 g de unt
-200 g de zahăr pudră
-200 g lapte praf
-o estenţă de migdale
-200 g de nuncă de cocos
-vişine din compot
Mod de preparare:
Într-un vas se adaugă zahărul pudră împreună cu untul ,laptele praf şi esenţa de migdale . Compoziţia se amestecă bine iar la final se adaugă 100 de g de nucă de cocos , după care se amestecă iar compoziţia .
Din această compoziţie se formează nişte biluţe în mijlocul cărora se pune câte o visină , iar la sfârşit se tăvălesc prin restul de nucă de cocos , după care se pun la rece .
Aceasta este reţeta de bomboane Raffaello , este o reţetă simplă dar gustoasă , noi sperăm că v-a plăcut şi vă aşteptăm să o încercaţi .
Poftă bună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *